Неодамнешна содржина од ZeroCool

  1. ZeroCool

    Проблем со Skype -> Camera!

    Здраво дечки, имам проблем со камерата на Skype, ме дава наопаку. Ги симнав најновите драјвери од официјалната страна на АСУС и пак истиот проблем :ermm: И заборавив да напоменам, камерата е вградена на мониторот.
  2. ZeroCool

    Телефон : Нокиа 6288 Кодиран е од Странство Сега незнам кој е oд овие ID или IMEl ...

    Телефон : Нокиа 6288 Кодиран е од Странство Сега незнам кој е oд овие ID или IMEl : 00192DE0E9A3 CODE: 0542172 353226/01/349539/9 _______________________________________________________ Ако успее да се декодира, имаш пиво xD Поздрав...
На врв Дно