Неодамнешна содржина од wiksa

  1. W

    Проблем со фолдери и фајлови

    Имам проблем се обидував да инсталирам network simulator 2 на Fedora16 според некој туторијал што го најдов на google и заглавив после неколку чекори еве го изворот http://wpage.unina.it/marcello.caleffi/ns2/fedora.html јас заглавив на чекор 4 кај што треба да ја користам kwrite Makefile како да...
На врв Дно