Неодамнешна содржина од student.inf

  1. S

    Приватни Часови По Визуелно Програмирање

    Здраво на сите дали некој познава во Шти некој кој дава приватни часови по Визуелно програмирање или кој има познавање од тоа а би се нафатил да објасни однапред благодарам :)
На врв Дно