Sparkaz

Прекар
Хакер
Професија
Информатичар/веб дизајнер
Омилен цитат
Никогаш не е доцна да се биде она што може да се биде.
Музика
Техно
Транс
Елктро
Рап
Хип Хоп
Народно
Видео
http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18&feature
Програмски јазици
CSS
HTML
Визуал бејзик
многу малку Ц+
Најчесто користени апликации
Мозила
Фотошоп
Макромедија
Кантер 1.6
Омилен спорт
Одбојка , клацкање на столче
На врв Дно