Неодамнешна содржина од Sebastijan83

  1. S

    Agencija ili frelancer dizajner za dizajn na personalen blog?

    Дечки,ви благодарам многу...искрено не ни знаев колку добри дизајнери имаме.Погледнав и ќе контактирам со некој деновиве...здравје кога ќе биде се готово и по мој вкус може и ќе го презнетирам проектот тука :)...фала уште еднаш многу.
  2. S

    Agencija ili frelancer dizajner za dizajn na personalen blog?

    Здраво на сите, Пофалби за форумот,одлична база на иформација...најдобар од ваков тип кај нас:) Ми треба веб адреса,линк од некое графичко студио или портфолио од самостоен графички дизајнер за изработка на блог.Да биде од Македонија.Доколку има оставете линк:)ќе контактирам со него за тоа...
На врв Дно