ProbePLayer

Роденден
јуни 4
Омилен цитат
Kill your time with usefulness. (copyrighted, btw) :]
Музика
NIN, Massive Attack, Primus, Sepultura, The Cranberries
Програмски јазици
C++, C#, Very Bad Pseudo Code
Најчесто користени апликации
Firefox, Winamp, Notepad

Потпис

Kill your time with usefulness. (copyrighted, btw):cool::D:carefree:

Трофеи

 1. 110

  10 години со нас

  Имаш причина да частиш, денес правиш Љубилеј ;)
 2. 50

  5 Години со нас

  Вие сте член на овој форум цели 5 години. Никогаш не се откажувајте!
 3. 5

  Се допаѓате некому

  Некој некаде реагираше позитивно на некоја од вашите пораки. Продолжете така за да добиете повеќе!
 4. 5

  Прва порака

  Напишете порака некаде на сајтот за да го добиете овој трофеј.
На врв Дно