Неодамнешна содржина од Prelistaj

  1. Prelistaj

    Која финта ја има направено puls27.mk

    Здраво дечки. Прелистај е агрегатор на вести и групни попусти , а воедно и „Најиновативна апликација“ на ВИП натпреварот 2012. Јас сум Филип , 13 годишникот кој ја направи. puls24 користи платен метод (certified) на алекса. Тие плаќаат пари на алекса и добиваат договор со кои самите...
На врв Дно