Неодамнешна содржина од MaKe_DoNka

  1. MaKe_DoNka

    Графика

    Графиката опфаќа дел од секое направено парче,какво и да е! Ме интересира многу дизајнот,па би сакал да цртам во програмите AutoCAD и Archicad,па ако би можеле да ми помогнете да најдам некој материјал во електронска верзија за овие две програми.Имам некое основно познавање.Може и некои линкови
На врв Дно