Неодамнешна содржина од Kleopatra

  1. K

    micros fidelio

    Фала ти многу за линковите, ќе гледам да ги поминам целосно. Инаку ќе работам исклучиво со пари, па малку страв ме фаќа да не згрешам нешто. Затоа си време си фатив да научам :)
  2. K

    micros fidelio

    Епа врска немам ни дали добро го напишав насловов затоа што прв пат слушнав за ова кога решив да аплицирам за работа на брод. И ми рекоа дека морам да знам да работам со програмов. Веројатно вака се пишува, врска немам. Има ли некој што е запознаен со ова? Или да ме насочи каде да барам...
На врв Дно