Неодамнешна содржина од IvanT

  1. IvanT

    Добар SEO пакет?

    СеоПез е за никаде . 3 пати купив од кај нив па дури и месечен пакет ми дадоа некој репорт со 60% линкови со се live. Мн сум разочаран од нив. 110 долари во ветер. Ми треба некој сервис за до кај 30 долари (linking pyramid или било што) да се оправам малце и да да ранкувам после ке си купам...
  2. IvanT

    Добар SEO пакет?

    Момци дали некој од вас може да ми препорача некој добар SEO пакет, backlink pyramid или нешто слично , ипробано ама да не е прескапо.... до 50-100$ и нормално да се природни т.е мануал и квалитетни баклинкови... ??? :)
На врв Дно