Трофеи освоени од Full_Infected

 1. 10

  Среќен роденден!

  Трофеј доделен за секој роденден на членовите.
 2. 10

  Јас го тоа бендисувам

  Добивте 25 позитивни реакции на вашите пораки.
 3. 10

  Незапирлив/а!

  Напишавте 100 пораки. Се надеваме дека за тоа ви беше потребен повеќе од еден ден!
 4. 5

  Се допаѓате некому

  Некој некаде реагираше позитивно на некоја од вашите пораки. Продолжете така за да добиете повеќе!
 5. 5

  Прва порака

  Напишете порака некаде на сајтот за да го добиете овој трофеј.
На врв Дно