Неодамнешна содржина од Fic_CC

  1. F

    Конвертирање DTS во AC3 аудио кај MKV формат

    Дали има некој програм, кој го конвертира DTS аудиото од HD филмови MKV во AC3, за да може да го чита на телевизор кој не чита DTS аудио. Прочитав на друг странски форум дека ова може да се прави преку VLC media player ама не ми успева. Ајде ако има некој искуство или знаење во оваа работа нека...
На врв Дно