Неодамнешна содржина од death_wisher

 1. death_wisher

  Проблем со WOW - World of Warcraft

  Да да сега функционира играта но кај спуштањето на последниот пач ми се намали брзината на интернетот и се задржа повеке време но еве сега функционира Фала многу!:D:D
 2. death_wisher

  Проблем со WOW - World of Warcraft

  Фала многу сега го правам тоа многу ќе ми помогнеш ако успее!!
 3. death_wisher

  Проблем со WOW - World of Warcraft

  Имав инсталирано WOW со пачот 3.2.2 но на 9 Декември излезе новиот пач 3.3.0 и го слегов и одтогаш номожам да се логирам на никаков сервер овај проблем го има кај побеќе другари и во некои интернет кафина но во некои Интернет Кафина ја има играта па ако може поможете ми како да ја вратам играта...
На врв Дно