Неодамнешна содржина од dan19842000

  1. D

    Избор на клима уред (линк со резултати од мерења има во првиот пост)

    Дали некој има информација кој продава панасоник, барам мултисплит, не можам да најдам дистрибутер во мк.
  2. D

    Избор на клима уред (линк со резултати од мерења има во првиот пост)

    Здраво Ми треба мислење за клима VaillantVAIR VAI 2-035 инвертер. Фала и поздрав.
На врв Дно