Неодамнешна содржина од CountDavid1

  1. C

    Select proper boot device (Hard-drive)

    Значи вака, откако го форматирав лаптопот со windows 7 при првото логирање ми даде известување дека "your hard drive may soon fail, back up your data and get a new one", баш ме изненади бидејќи предходно немаше никакво известување од ваков тип, а по интуиција помислив дека барем уште месец дена...
На врв Дно