Неодамнешна содржина од BojanTweener

  1. BojanTweener

    Предлог за матична и процесор.

    Сакам да земам нова матична и нов процесор, но не планирам да вложувам многу пари бидејќи не ми е за игри. Буџет до 25.000 денари. Дајте предложете нешто (матична и процесор кој би одговарал за неа) :)
  2. BojanTweener

    Помош! Интернетот паѓа а WiFi има цело време

    Ве молам помогнете :( На главниот компјутер кај што е поврзан рутерот, на секои 5-6 саати паѓа интернетот и мора да го исклучам компјутерот па пак да го вклучам за да дојде нет, додека телефонот и лаптопот си имаат интернет цело време без никаков проблем. Инаку имам нет од Близу модем : Cisco...
На врв Дно