Неодамнешна содржина од Biljana.m

  1. B

    Macedonia Live Messenger - бесплатен македонски инстант комуникатор

    Здраво на сите.. Ви благодариме многу за плодната дискусија во врска со Macedonia Live и за сите сугестии :) Нашата идеја беше да придонесеме кон поврзување на сите Македонци од светот, да можат да комуницираат, разменуваат идеи и да соработуваат, со цел за да се помогне во развојот на...
На врв Дно