Неодамнешна содржина од alexae

  1. A

    декодирање на samsung galaxy mini

    Луѓе ќе ми треба помош.... Си купив Samsung galaxy mini од T-mobile и е кодиран. Ме интересира дали ако го декодирам би можело да се деси било каков баг по однос на софтверот или ќе си функционира најнормално. Ви благодарам однапред
  2. A

    Книга за C дали има некој да ми прати на мак

    kniga c aj neka mi prati nekoj, nekoja kniga za c na makedonski ve molam :) [email protected]
На врв Дно