Sludge.Factory
Баниран/a
вибер од денеска не работи на ИОС. Баш кога најмногу ми треба...
вибер од денеска не работи на ИОС. Баш кога најмногу ми треба...
A huge variety of iPhone apps have suddenly started crashingвибер од денеска не работи на ИОС. Баш кога најмногу ми треба...
Во право си, но се е џабе кога никој овде не верува во тоа.Најдобри се ниеден андроид не е ни блиску до iPhone :inlove::inlove::inlove:
5-6kКоја е реалната цена на користен iphone se стариот модел од 2016? Нормално +- во зависност од состојбата.
за ова се слагам. кога веќе имаш 2-3 пуњачи по дома, стварно не ми требаат уште - под услов да се истиот стандард! Значи usb type-c (или не знам што прават apple) и powerdelivery.Тргнувањето на полначот може да го намали загадувањето на планетата (пр. помалку транспорт, пошто повеќе телефони ќе може да се транспортираат истовремено; помалку ѓубре, пошто ќе се ре-искористуваат полначи и нема да се фрлат)
Е ова ке биде апгрејд !!!
![]()
Буквално. Ке си врти кругови околу него.Ќе го јаде Snapdragonot. Цел ќе го стави у уста. Моќен чип.
А таман скоро се изедначија андроид и иос чоповите... Е сега пак од почетокБуквално. Ке си врти кругови околу него.
iPhone 6 (земен на старо) има проблем при видео повик кога се уклучува звучник. Откако ќе се уклучи звучник, другата страна не слуша ништо. На обичен повик нема никаков проблем. Направив тест така што снимав видео со задна, а потоа и со предна камера, и на видеото со предната нема глас. Некој да знае како би можел да се среди овој проблем?
Дур има$140 кабелче за полнење. Хахахахха
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден