Статусите значат дека е примена од испраќачот и е тргната за МакедонијаКај мене една стинга пред 2 дена втората го имам овој статус
Погледнете го атачментот 88819
дали знај некој подетално што значат статусиве?
SE350 ти е Шведска, SGSINN ти е Сингапур сортен центар. Сеа незнам зашто ти вика дека од Шведка иде излез према Сингапур. Обично обратно е .. Сигнапут - Шведска - Македонија ..Кај мене една стинга пред 2 дена втората го имам овој статус
Така е, прво ќе патува од швецка за SG (ако нешто не се смени во меѓувреме) а потоа само госпот знае.Кај мене една стинга пред 2 дена втората го имам овој статус
и мене исто,од 24 мај со тој статус вчера 2 пратки ми стигнааВчера ми стигна сингапурска пратка.
Стоеше таму 1 месец дур добие статус Dispatched to overseas и за + 20 дена стигна кај нас.
Од кога стигна кај нас, за 1 ден ја добив.
значи дека е во сингапур , и чека прв слободен лет за до мкКај мене една стинга пред 2 дена втората го имам овој статус
Од прага чекам повеќе од 3 месеца.
и мене исто,од 24 мај со тој статус вчера 2 пратки ми стигнаа
Нешто стига нешто не, повеќето стигнуваат со огромно задоцнување, генерално транспортот на пратките е уште со тешкотии.Извинете ако е коментирано претходно. Што се случува со Кинески пратки? поминуваат, каснат многу, нормално иде се, што е заклучокот во ситуацијава?
Има шанси да ја преземе DHL, од искуство зборам, испратена со Standard Shipping преку Skynet, заврши кај DHL, така да биди спремен и на тоа...Дечки некој има примено пратка од Skynet ? Имам пратка пратена од Немачка преку овој дистрибутер. Како се овие, како DHL/Fedex нешо, или регулар германска пошта?
прво пази да не се зезнеш работно време (до 15:00 беа ако не се лажам) .. царина ти е кај стариот терминал не кај новиот, значи си идеш стандард на аеродром и на кружниот тераш по стариот пат назад до стариот терминал имаш бесплатен паркинг на улица таму.Порачав од аромаши некој ствари со мала надеж (преку дхл експрес нашиот), кога оно стига порака тргнала веќе и да ја очекувам во четврток сабајле.
Изгледа од Пољациве со брмче идат.
(Брмче)
Погледнете го атачментот 88927
Ете ти беља работа се полакомив 4х100мл и ги запре царина. Ми се јавија од DHL експрес денеска и културно ми објаснија да си одам на TAV на аеродром да си платам царина и да си ги земам.
Има ли некој што бил таму? Ко изгубен германец сум нит знам кај да идам нит кај да платам. Се паркирам на паркингот за терминалот на аеродром претпоставувам? Кога одиш (од Скопје) после патарината десно на браќа миладиновци автопатот има клучка за накај аеродром, тој пат води колку што знам само до терминалот.
Ако има некој што бил да ми објасни би бил захвален. Да не возам 3 пати до аеродром.
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден