deni.mitev
user
- 7 октомври 2014
- 1.024
- 1.027
8 плус
Се менува, пиши ПП.
Sent from my iPhone using Tapatalk
8 плус
Last month I had an itching to try something new in quarantine, so I switched from my Pixel 4 to an iPhone 11 Pro. There was initially a lot to like (build quality and screen mainly), but there were so many annoying quirks that I could not stand it for more than a month.
If I could sum up my experience with the iPhone in one sentence, it would be "Fantastic hardware, horrendous software". iOS needs a ton of work in my opinion. Below is a recap of my issues with iOS:
Овој update е пуштен за да се заштитат од Jailbrake не дека ќе ви промени нешто.
На ова стариве Ајфони не функционира имам еден 6+ на најнов иос 12.4.7 и не ми дава да го џеилбрејкнам.Ако некој сака да има ајфон, ама да може да го кастомизира
Потребен е пач број 13.5, постаро или поново не бива.На ова стариве Ајфони не функционира имам еден 6+ на најнов иос 12.4.7 и не ми дава да го џеилбрејкнам.
На ова стариве Ајфони не функционира имам еден 6+ на најнов иос 12.4.7 и не ми дава да го џеилбрејкнам.
Може директно да го симне 13.5 на pc и со шифт клик да го инсталира на телефонот.Направи му update на 13.5.1 од телефонот па потоа од ipsw симни го 13.5 додека може да го вратиш, па направи бекап и преку itunes држи shift и стисни restore па најди го фајлот што го симна од ипсв и селектирај го. После треба да можеш џеилбрејк. Ако треба помош пиши ми пп.
На ова стариве Ајфони не функционира имам еден 6+ на најнов иос 12.4.7 и не ми дава да го џеилбрејкнам.
Не може на 6+ само од 6С/СЕ па нагоре.Направи му update на 13.5.1 од телефонот па потоа од ipsw симни го 13.5 додека може да го вратиш, па направи бекап и преку itunes држи shift и стисни restore па најди го фајлот што го симна од ипсв и селектирај го. После треба да можеш џеилбрејк. Ако треба помош пиши ми пп.
Јас лошо прочитав мислев дека е 6с. Инаку со un0ver можеш да му направиш jailbrake od 11.0 до 13.5.Не може на 6+ само од 6С/СЕ па нагоре.
Заврши 6/6+ со апдејтиНаправи му update на 13.5.1 од телефонот па потоа од ipsw симни го 13.5 додека може да го вратиш, па направи бекап и преку itunes држи shift и стисни restore па најди го фајлот што го симна од ипсв и селектирај го. После треба да можеш џеилбрејк. Ако треба помош пиши ми пп.
тешко дека кај нас ќе е достапно ApplePay во блиска иднина...пробај картицата да ја ставиш на Wallet ако си на регион Словенија и кажи што ќе направиш баш ме интересира?Apple pay, можеби е зборено на темава се извинувам однапред преголема е цела да ја читамДали има некое инфо кога би била достапнаа оваа услуга кај нас?
Дали може да се користи во МК преку НЛБ бидејќи Словенија е една од земјите каде е достапен овој сервис?
Поздрав,
Тоа за инстаграм одамна се знае. Затоа "влијателните" а.к.а инфлуенцери мора да имаат ајфон под дефолт.
Иако е долго, вреди да се изгледа. Ова е тоа што постојано се збори на темава, единствен кој пробал тука е @psyside да се свичне...
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, White, 90YV0LG3-M0NA00
31.950,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден