kirev
senior
- 31 мај 2010
- 9.034
- 7.705
Верувал или не во Македонија. Покрај тоа што реално имаме ниски даночни стапки, нема да имаш дополнителни трошоци кои во секој друг случај ќе бидат големи.
Косово?
Верувал или не во Македонија. Покрај тоа што реално имаме ниски даночни стапки, нема да имаш дополнителни трошоци кои во секој друг случај ќе бидат големи.
Ја се мислам да почнам дропшипинг на Xiaomi мобилни у МК.. но има време додека да почнам да ја разглобувам идејата и реализацијата...
Any (more) thoughts on it?
Wow! Сега кога ќе нагрнат луѓе за пиво и кафе, каде ќе бегаш?!?znam deka treba tema da otvoram nova no dali ima nekoj spremen momak da mi objasni se okolu drop shipping i kako da ti stignat pari na smetka. za ova plakam pivo i kafe vo nekoj kafic.
znam deka treba tema da otvoram nova no dali ima nekoj spremen momak da mi objasni se okolu drop shipping i kako da ti stignat pari na smetka. za ova plakam pivo i kafe vo nekoj kafic.
ako treba i pari ke dadam samo nekoj saglam da mi objasniТ'нко, т'нко некако со пиво и кафе да ти го објасни некој бизнисов...
пушти малце срце, дај скара, прасе ова она.. може ќе се најде некоја гладна душа![]()
Неможе примање пари на мк пејпал. Со тоа што неможе да се прима, неможе ни да се повлечат на сметка. толку е.Поздрав Дропшипери
И јас сум заинтересиран за дропшипинг пред се преку Shopify, бидејки ми изгледа по едноставна варијанта од WooCommerce. Првиот проблем што го сретнав е исплатата во Македонија. Сметам дека тоа може да се надмине бидејки Shopify има опција плаќањето со картички да оди преку Скрилл што е поддржано во Македонија. Мене ме интересира дали клиентите кој ќе купат производ од мене ќе можат да ми го платат на Пејпал бидејќи нели со македонски пејпал можеш да плаќаш само а не и да примаш пари, или пак тоа важи само за подигнувањето на парите од пејпал на банкарската сметка?
Поздрав Дропшипери
И јас сум заинтересиран за дропшипинг пред се преку Shopify, бидејки ми изгледа по едноставна варијанта од WooCommerce. Првиот проблем што го сретнав е исплатата во Македонија. Сметам дека тоа може да се надмине бидејки Shopify има опција плаќањето со картички да оди преку Скрилл што е поддржано во Македонија. Мене ме интересира дали клиентите кој ќе купат производ од мене ќе можат да ми го платат на Пејпал бидејќи нели со македонски пејпал можеш да плаќаш само а не и да примаш пари, или пак тоа важи само за подигнувањето на парите од пејпал на банкарската сметка?
Може, треба да имаш многу пари.Ги разгледав претходните мислења и ништо не сфатив..
Реално може ли да се успее со дропшипинг во МК?
Ако да, кои услови треба да се исполнат?
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm ARCTIC P14 PRO REVERSE PWM ARGB, 400-2650 RPM, BLACK, ACFAN00323A
1.350,00 ден