Сега за сега си е ок 7.1.1,досега немам налетано на баг,ако најдам нешто секако ке известам тукаЛапај си најнов андроид. Флегшипите се на 7.0 моментално.
Our head of department confirmed that MIUI 9 is indeed coming soon and likely to arrive before 16 August 2017.
Premnogu mi se visoki cenite, koga ke se zeme vo obzir deka Mi6 kosta 2 500 yuan i toa so S835. a ovie so S660 pocnuvaat od 2000 yuan, mislam deka sekoj normalen kinez ke si dodade 500ce i ke si zeme Mi6, ja utnale cenata izgleda.
Ke vidime utre toj prasalnikot ne mi e jasen, ama imame doverba, ete vo vtoriot kvartal prodale 23milioni edinici, na kriljata na Mi6 i Max 2. Pa ete redno e da go prodolzat trendot i ponatamu.Mi6 plus ?
![]()
Ајпл си спие пошо знае дека си ина верни фанчиња, што како попчиња ке си го купат. Без гајле за тоа.Спаваш ли мирно Apple![]()
Здраво дружино,кажете ми од каде можам да купам fast charger za Ми телефон?Телефонот подржува брз полнач,али со фабричкиот полнач не полни брзо.Да не има некоја опција за брзото полнење,или едноставно не е таков фабричкиот полнач?
Гледам има видеа на јутуб ги отклучуваат,незнам дали да пробам да го направам тоа или ке зезнам нешто?Па јас го користам РН3Про затоа и прашав,затоа што подржува брзо полнење.Самиот чипсет има поддршка за QC 3.0, ама таа опција е угасена од Шаоми за овој телефон. Истата ситуција беше и со RN3Pro, само со QC 2.0. Не си ги троши парите за брз полнач, со никој нема да имаш брзо полнење. Единствена опција е Шаоми да пушти целосен kernel source и со некој custom kernel да профункционира (тешко остварливо).
Мислев дека прашуваш за Note 4X, моја грешка. Ако се решава само со флеш на Radon kernel, на XDA ја имаш целата постапка за отклучување на bootloader, флеш TWRP, флеш на custom kernel. Ако не си чачкал до сега, посвети еден ден во читање и ќе ти стане јасно. Кернелот сум го пробал кога го имав телефонот, немаш никакви проблеми.Па јас го користам РН3Про затоа и прашав,затоа што подржува брзо полнење.
Ноте 4х нема опција за брзо полнење.Немам чепано до сега али ке се фокусирам сега на читање,како да го отклучам и да го решам проблемов.Кажи ми ако знаеш нормално,од кога ке го решам проблемов за колку време ке се полни моб?Сега ми се полни повеќе од 2 часа.Мислев дека прашуваш за Note 4X, моја грешка. Ако се решава само со флеш на Radon kernel, на XDA ја имаш целата постапка за отклучување на bootloader, флеш TWRP, флеш на custom kernel. Ако не си чачкал до сега, посвети еден ден во читање и ќе ти стане јасно. Кернелот сум го пробал кога го имав телефонот, немаш никакви проблеми.
Не знам да ти кажам, немав тогаш QC полнач и избрана ми беше опцијата од 2000 mA (stock вредност)..Кажи ми ако знаеш нормално,од кога ке го решам проблемов за колку време ке се полни моб?Сега ми се полни повеќе од 2 часа.
Аха ти благодарам на одговоритеНе знам да ти кажам, немав тогаш QC полнач и избрана ми беше опцијата од 2000 mA (stock вредност).
DOCKING STATION TYPE-C 3 in1, HDMI / USB 2.0 / USB 3.1 / Type-C PD max 90W/ CABLEXPERT/ Space gray/ A-CM-COMBO3-05
1.560,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC ULTIMATE PerformanceMX-7 (8g) TC: 4.2 W / mk ACTCP00091A
610,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден