Радио, телевизија, радио-телевизиски сигнал и него

Дискусии во врска со радио и телевизија, радио и телевисиска опрема, мрежи, канали, сигнали, нивна трансмисија и модулација.

 1. Електронски медиуми

  Теми:
  3
  Мислења:
  30
 2. Телефонија и телеграфија

  Теми:
  13
  Мислења:
  188
 3. Сателитски ресивери и Листи

  Сателитски ресивери и Листи на канали за сателитски ресивери. Се поврзано со сателитска телевизија
  Теми:
  3
  Мислења:
  7
Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. JovanKrstevski1
  Одговори:
  1,577
  Прегледи:
  116,477
 1. Dace23432
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  98
 2. DarkoG
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  119
 3. SaleSk
  Одговори:
  125
  Прегледи:
  19,816
 4. deki1
  Одговори:
  38
  Прегледи:
  5,118
 5. 123456
  Одговори:
  42
  Прегледи:
  2,354
 6. skullmonkey
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  1,104
 7. toshex
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  870
 8. JensenInterceptor
  Одговори:
  52
  Прегледи:
  1,682
 9. Luxell
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  556
 10. l1d0v1c
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  400
 11. NecrotoX
  Одговори:
  23
  Прегледи:
  842
 12. Harrabed
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  1,408
 13. Вајкинг
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  406
 14. Gjorgi M
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  297
 15. Глупав
  Одговори:
  16
  Прегледи:
  1,198
 16. pinky
  Одговори:
  22
  Прегледи:
  1,091
 17. The_Darkness
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  576
 18. Borcecif
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  301
 19. mobfors
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  428
 20. Mar tiN
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  725
 21. Nenad.S
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  568
 22. Taurus
  Одговори:
  31
  Прегледи:
  2,728
 23. neW1
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  568
 24. ARMac
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  2,257
 25. prichina
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  454

Опции за прикажување на темите

Вчитување...