Програмирање на мобилни платформи

Дискусии поврзани со програмирање на Androird, iPhone, BlackBerry, Symbian... u name it!

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. aleksandar.divitarov
  Одговори:
  75
  Прегледи:
  1,961
 2. NecrotoX
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  1,175
 3. IT Boss
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  3,407
 4. tazeclence
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  1,156
 5. m3nka
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  250
 6. Trajko
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  524
 7. Miki2
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  1,140
 8. Katerina135
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  910
 9. Hristijan_95
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  934
 10. CHukio
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  795
 11. Hristijan_95
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  3,615
 12. D3N1EL
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,003
 13. Hristijan_95
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,083
 14. DF-1
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  4,571
 15. Кристијан Про
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  3,036
 16. CHukio
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  2,859
 17. mariomako
  Одговори:
  33
  Прегледи:
  8,179
 18. mariomako
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  4,432
 19. Daskalo
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  3,625
 20. tinodj
  Одговори:
  16
  Прегледи:
  3,797
 21. BrankoD
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  2,157
 22. Jovan.74
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,893
 23. CHukio
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,704
 24. NIKIHACK
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,533
 25. hebocig
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1,787

Опции за прикажување на темите

Вчитување...