Преносни компјутери и таблети

Форум наменет за дискусија поврзана со преносни уреди, проблеми, препораки и дополнителна опрема

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. ivan1500
  Одговори:
  19
  Прегледи:
  1,489
 2. SaleSk
  Одговори:
  40
  Прегледи:
  2,955
 3. aleksuperior
  Одговори:
  195
  Прегледи:
  21,161
 4. D3N1EL
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  1,718
 1. Tomislav96
  Одговори:
  36
  Прегледи:
  1,353
 2. toshex
  Одговори:
  20
  Прегледи:
  474
 3. Tomislav96
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  204
 4. DACIA
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  657
 5. marto
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  103
 6. dangthe
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  312
 7. worker_x
  Одговори:
  13
  Прегледи:
  665
 8. fuzzjaw
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  389
 9. psyside
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  511
 10. l1d0v1c
  Одговори:
  55
  Прегледи:
  1,783
 11. smurfy
  Одговори:
  46
  Прегледи:
  2,130
 12. barca_aco
  Одговори:
  31
  Прегледи:
  1,240
 13. Metuzalem
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  126
 14. NecrotoX
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  764
 15. Aleksandar!
  Одговори:
  12
  Прегледи:
  525
 16. marv
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  199
 17. prichina
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  371
 18. shapeless
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  432
 19. BlueBaron
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  479
 20. NecrotoX
  Одговори:
  41
  Прегледи:
  2,225
 21. Fredy
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  830
 22. ekonomist
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  159
 23. johny22
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  1,208
 24. igoooor7
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  572
 25. bokiscout
  Одговори:
  87
  Прегледи:
  3,718

Опции за прикажување на темите

Вчитување...