Perl // Ruby // Python

Дискусии поврзани со најупотребуваните script-like програмски јазици.

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. Fatal1ty_
  Одговори:
  35
  Прегледи:
  2,098
 2. Fatal1ty_
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  1,467
 1. Zippo
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  191
 2. Steff_92
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  530
 3. MeNtisH12345678
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  654
 4. Zippo
  Одговори:
  25
  Прегледи:
  1,501
 5. dimsa
  Одговори:
  26
  Прегледи:
  3,901
 6. n3tG0d
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  322
 7. Simeon Aleksov
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  489
 8. SkyDriver
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  5,896
 9. Zimrie
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,140
 10. bandit
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,991
 11. Pece_648
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  3,865
 12. vladence
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  2,384
 13. Zimrie
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  1,747
 14. ivanzila
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  1,677
 15. Zimrie
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,558
 16. martinpk
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,699
 17. gdamjan
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  3,952
 18. Xenor
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  2,310
 19. Jah'rakal
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  3,289
 20. vladence
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  2,026
 21. dimitars
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  3,232
 22. bruteforce
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  2,457
 23. Xenor
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  2,812
 24. SkyDriver
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  1,988
 25. discodancer
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  2,144

Опции за прикажување на темите

Вчитување...