Microsoft SQL Server, MySQL, PostgreSQL, Oracle, S

Дискусија и помош во врска со сите видови бази на податоци.

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. Steff_Maja
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  185
 2. GoCe_
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  347
 3. katerina87
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  428
 4. Pulse
  Одговори:
  23
  Прегледи:
  1,060
 5. Astro
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  411
 6. Кристијан Про
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  1,168
 7. mimica
  Одговори:
  17
  Прегледи:
  1,722
 8. koki
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  2,974
 9. bozidar
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  1,516
 10. pedro:)
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  1,518
 11. kresarian
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2,166
 12. Software
  Одговори:
  10
  Прегледи:
  2,462
 13. caki
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  1,808
 14. icka
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1,780
 15. vlatkorun
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  3,709
 16. DrMTR
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  1,729
 17. stranger777
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  1,608
 18. Ficiani
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  2,912
 19. janedrakul
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  2,558
 20. Ajvio
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  1,956
 21. artweb
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  2,398
 22. D3N1EL
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1,624
 23. Sasuke
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  2,490
 24. vlatkorun
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  1,683
 25. artweb
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  1,537

Опции за прикажување на темите

Вчитување...