Генерална ИТ дискусија

Дискусија за работи кои се однесуваат на ИТ а неможат да се сместат во друг дел од форумот.

Подреди:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. uradi_sam
  Одговори:
  400
  Прегледи:
  25,307
 2. theurednik
  Одговори:
  273
  Прегледи:
  28,799
 3. HijackHacker
  Одговори:
  78
  Прегледи:
  14,722
 4. DaVoRkNe
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  1,084
 5. IntelAmd
  Одговори:
  6
  Прегледи:
  2,291
 1. blackelf
  Одговори:
  14
  Прегледи:
  603
 2. mihovkris
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  335
 3. BorisQ10
  Одговори:
  1
  Прегледи:
  257
 4. Costigan_Jr
  Одговори:
  86
  Прегледи:
  7,930
 5. Scorer
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  487
 6. Pulse
  Одговори:
  21
  Прегледи:
  1,057
 7. moongose
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  605
 8. mihovkris
  Одговори:
  29
  Прегледи:
  1,031
 9. BorisQ10
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  118
 10. BorisQ10
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  254
 11. blackelf
  Одговори:
  2
  Прегледи:
  197
 12. D
  Одговори:
  2,551
  Прегледи:
  250,222
 13. jekce06
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  289
 14. bakidota
  Одговори:
  7
  Прегледи:
  470
 15. BorisQ10
  Одговори:
  3
  Прегледи:
  323
 16. марјан димков
  Одговори:
  18
  Прегледи:
  909
 17. Synchrony
  Одговори:
  11
  Прегледи:
  454
 18. BorisQ10
  Одговори:
  15
  Прегледи:
  688
 19. GokeMKD
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  312
 20. AnetaMK
  Одговори:
  115
  Прегледи:
  6,811
 21. SYM_J
  Одговори:
  24
  Прегледи:
  1,323
 22. Whisky Vishera
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  517
 23. BorisQ10
  Одговори:
  5
  Прегледи:
  232
 24. BorisQ10
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  211
 25. mihovkris
  Одговори:
  19
  Прегледи:
  665

Опции за прикажување на темите

Вчитување...